Algemene voorwaarden

Inleiding

YogaIbiza is organisator van yoga retreats op Ibiza en tevens een platform ter promotie van yoga retreats. Deze retreats organiseren wij grotendeels zelf. Ons platform kan ook gebruikt worden als promotie platform van yoga retreats buiten ons om. Dit zijn reisagenten die hun eigen reis aanbieden op ons platform.

Begrippenverklaring

YogaIbiza, is zowel organisator van yoga retreats als mede een platform waarop derde partijen yoga retreats kunnen promoten. YogaIbiza is gevestigd op Keizersgracht 560, 1017 EM, Amsterdam. YogaIbiza staat ingeschreven bij de Kamer van koophandel onder nummer 24536457.

YogaIbiza treedt op als reisorganisator.

 1. Reisorganisator; YogaIbiza treedt op als organisator van het complete retreat pakket. Hier voor zijn wij verantwoordeljk voor.
 2. Yogadocent,
 3. Maaltijden tijdens het retreat
 4. Deelnemer, afnemer van het product van de reisorganisator.
 5. Reisagent; derde partijen die gebruik maken van YogaIbiza als platform. Dit ter promotie van hun retreats. Op deze retreats zijn de voorwaarde van de desbetreffende reisagent van pas

Boekings – en annuleringsvoorwaarden

YogaIbiza is reisorganisator op het gebied van yoga retreats op Ibiza. Deze retreats leveren wij grotendeels zelf. Ons platform kan ook gebruikt worden als promotie platform van yoga retreats buiten ons om. Dit zijn reisagenten die hun eigen reis aanbieden op ons platform.

Boekingen

 1. Door het invullen van het boekingsformulier gaat u akkoord met de algemene voorwaarden.
 2. De aanbetaling dient binnen 7 dagen na het invullen van het boekingsformulier voldaan te zijn.
 3. Uw reservering is definitief op het moment dat de aanbetaling gedaan is. Indien minder dan 6 weken voor aanvang van het retreat dient het volledige bedrag betaald te worden.
 4. De restantsom dient uiterlijk 6 weken voor aanvang voor het retreat voldaan te zijn.

Annuleringen

Als u als deelnemer moet afzien van het retreat is dat uiteraard mogelijk. De deelnemer heeft recht op terugbetaling van het bedrag van de reissom.

 • 8 weken voor vertrek 100% van de reissom
 • 8 weken tot 6 weken voor vertrek 75% van de reissom
 •  6 weken tot 4 weken voor vertrek 50% van de reissom
 •  4 weken tot 2 weken voor vertrek 25% van de reissom
 •  2 weken tot de dag van vertrek 0% van de reissom
 1. Het is ook mogelijk als deelnemer om een vervangend persoon te vinden. Wij vragen u wel om dit tenminste 3 dagen van te voren te vermelden.
 2. YogaIbiza heeft als reisorganisator het recht om een retreat te annuleren. Dit kan zijn onder andere zijn door te weinig deelnemers, ziekte of privé redenen bij de docent of door overmacht. Bij annulering door de reisorganisator heeft u recht op een volledige terug betaling van het door u betaalde bedrag. De deelnemer heeft verder geen recht op enige vorm van compensatie.
 3. YogaIbiza heeft als reisorganisator ten aller tijden het recht om een boeking te weigeren.

Verantwoordelijkheid

 1. YogaIbiza is als reisorganisator verantwoordelijk voor het goede verloop van het retreat.
 2. Uw deelname aan het retreat is geheel op eigen risico. De reisorganisator is op geen manier aansprakelijk voor letsel van allerlei aard als mede het verlies of beschadiging van persoonlijke eigendommen.
 3. Toch niet tevreden over het retreat? Stuur YogaIbiza een email en wij komen binnen maximaal 5 dagen bij u terug.

Medische disclaimers

 1. Alle door YogaIbiza als reisorganisator aangeboden activiteiten (yoga, uitstapjes) zijn puur bedoeld als ontspanning. Als u lichamelijke of psychische klachten heeft neem dan contact op me uw arts.
 2. Heeft u blessures of (kleine) lichamelijke pijn voorafgaande aan het retreat. Laat dit dan aan uw docent weten zodat hier rekening mee gehouden kan worden.
 3. Forceer niets en neem lichamelijke klachten serieus.
 4. Bent u zwanger? Laat dit dan aan uw docent weten.

Wijzigingen in het reisprogramma

 1. Indien een uitstapje door wat voor reden dan ook uitvalt dient de reisorganisator een vervangend of kwalitatief vergelijkend oplossing te regelen.
 2. Yoga Ibiza heeft het recht om wijzigingen aan te brengen in het programma van het retreat.
Yoga + Ibiza tips van Martine
Haar favoriete stranden, vegetarische restaurants en yoga oefeningen!
Vragen? Laat het ons weten!
YogaIbiza plaatst cookies om uw gebruiksgemak te vergroten.
Tevens gebruiken wij cookies voor advertentiedoeleinden.