Even tot rust komen?Boek een yoga retreat op Ibiza!

Bekijk yoga retreats

Unieke yoga retreats op Ibiza

Ultiem relaxen - dat staat bij de yoga retreats van YogaIbiza voorop. De yogalessen worden gecombineerd met veel vrije tijd, gezond eten en gezelligheid. Jou laten ontspannen is ons doel! En of je nu op zoek bent naar lekker veel luxe of juist iets knus, op YogaIbiza vind je voor ieder wat wils… En dat op ons favoriete yoga eiland Ibiza :)

Yoga & ontspanning

Elke dag yoga en ontspanning op onze retreats, van yoga nidra tot vinyasa en van geleide meditaties tot mindfulness. We houden rekening met alle niveaus, van beginner tot ervaren yogi.

Activiteiten & workshops

Tijdens het yoga retreat zijn er verschillende activiteiten gepland. Afhankelijk het weer ontspannen tijdens een dagje zeilen of in de tuinbioscoop. Daarnaast zijn er workshops gericht op je eigen ontwikkeling.

Heerlijk lokaal eten

Elke dag krijg je drie verse vegetarische of veganistische maaltijden. Onze chefkok bereid deze met producten van het eiland. Zoveel mogelijk biologisch.

Waarom een yoga retreat op Ibiza?

De huizen op Ibiza zijn prachtig en tijdens de yoga retreats kom je heerlijk tot rust. Maargoed, en verder? Wat maakt de yoga retreats van YogaIbiza nou anders dan anders? En waarom zou je nu juist met ons mee moeten gaan? We sommen vier punten voor je op:

Een yoga retreat op Ibiza is cadeautje voor jezelf

We geven elke dag yogales, maar vinden je vrije tijd minstens zo belangrijk. Je bepaalt bijvoorbeeld zelf of je deelneemt aan een workshop of liever een boek gaat lezen op het strand. Ontspanning staat voorop – jou totaal relaxt thuis laten komen is ons doel.

Het magische Ibiza

Natuurliefhebbers kunnen er hun hart ophalen. Ben je er wel eens geweest? Dan kom je gegarandeerd terug. Het fijne klimaat en de prachtige omgeving op Ibiza zorgen ervoor dat de yogalessen hier magisch zijn. Onze yoga retreat deelnemers ervaren het eiland als werkelijk magisch. Ibiza is de perfecte plek voor je yoga vakantie.

Voor beginnende en ervaren yogi’s

Tijdens de retreats leer je enorm veel over yoga en alles wat ermee te maken heeft, zoals ademhaling en selfcare. We bieden verschillende yoga retreats aan en houden rekening met zowel beginnende als ervaren yogi’s.

Zusje van Huishurenibiza.nl

Doordat YogaIbiza een zusje is van Huishurenibiza.nl, mogen wij onszelf inmiddels Ibiza experts noemen. We hebben een groot en handig netwerk op het eiland en weten de verborgen parels als geen ander te vinden.

Je eigen retreat geven op Ibiza?

Wij helpen je het te realiseren

Ben jij yogadocent(e) en vind je het leuk een eigen yoga retreat te organiseren op Ibiza? Neem hier contact met ons op! Wij kunnen je hierdoor gemakkelijk helpen met het vinden van een geschikte villa of finca. Ook kunnen wij met je meedenken over het programma van jouw retreat en zijn alle yoga props natuurlijk al aanwezig. We helpen jouw droom graag werkelijkheid te worden.

We promoten jouw yoga retreat op YogaIbiza.nl

Op YogaIbiza.nl maken we een speciaal ingerichte pagina voor jouw retreat. Zijn bezoekers geïnteresseerd in jouw retreat, dan sturen we ze direct naar je door. Benieuwd naar de rest van de services die we je kunnen bieden? Neem even contact met ons op.

Laatste nieuws!

Wat vertellen onze oud deelnemers?

Yoga + Ibiza tips van Martine
Haar favoriete stranden, vegetarische restaurants en yoga oefeningen!
Vragen? Laat het ons weten!
YogaIbiza plaatst cookies om uw gebruiksgemak te vergroten.
Tevens gebruiken wij cookies voor advertentiedoeleinden.