Op Ibiza is het heerlijk shoppen. Onze favoriete winkels op een rijtje!

Als je op Ibiza bent is het heerlijk om de mooiste baaitjes te bezoeken of urenlang met je tijdschrift op een ligbedje te genieten van de zon en de geur van zonnebrand. Nou kan het ook wel eens een dagje iets minder lekker weer zijn, ook dan heeft het eiland genoeg te bieden. Er zijn hele leuke winkels, die de moeite waard zijn om te bezoeken. Want een middagje shoppen is altijd een goed plan!

Los Otros

Een gave conceptstore in Sant Joan, van Nederlandse eigenaren waar je de leukste merken kunt kopen. Denk aan Love Stories, Anecdote & Mimi e toi. Je kunt er terecht voor een lekker bakkie koffie en speciale avonden met heerlijk eten. Snel even een nieuwe coupe aanmeten? Er is ook een kapper aanwezig. Los Otros, Carrer de sa Cala 15, Sant Joan.

Los Otros

Es Cucons la Tienda

De leukste interieur spullen en betaalbare kleding vindt je bij Es Cucons. Je herkent de winkel direct aan zijn mooie manden en andere accessoires die buiten staan uitgestald. Om hebberig van te worden. Es Cucons Tienda, Santa Gertrudis

Es Cucons La Tienda

Ibiza Hope

Dit is een prachtig merk, veel wit en kobaltblauwe jurkjes, rokjes en toffe tops. Hier wil ik alles wel kopen, maar vrij prijzig. Je vindt dit merk met een eigen mini winkeltje in de Aiyanna Beachclub en op meerdere locaties op het eiland. 

Ibiza Hope

Sluiz Ibiza

Deze is een enorme conceptstore vlakbij Santa Gertrudis. Hier koop je allerlei spullen voor in huis, maar ook toffe kleding. Vervolgens drink je koffie in het Sluiz Café, tussen de kroonluchters en andere over the top prullaria.

Sluiz Ibiza

Veel plezier, enne heb je wat gekocht? Tag yogaibiza.nl dan even op Insta! Ik ben benieuwd naar jullie aankopen!

Martine Hilverda -

oprichter

Martine houdt van de fijne Ibiza vibes. Voor YogaIbiza organiseert zij relaxte yogaretreats op het eiland, zodat jij kunt ontspannen en opladen. Daarnaast deelt ze hier heel graag tips en tricks op het gebied van yoga & ontspanning, plus hotspots op Ibiza.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Yoga + Ibiza tips van Martine
Haar favoriete stranden, vegetarische restaurants en yoga oefeningen!
Vragen? Laat het ons weten!
YogaIbiza plaatst cookies om uw gebruiksgemak te vergroten.
Tevens gebruiken wij cookies voor advertentiedoeleinden.