Even voorstellen, wie zijn wij?

Wat ons inspireerde

Druk, druk, druk. Eerlijk is eerlijk, we proberen tegenwoordig zoveel mogelijk uit het leven te halen. Dat betekent hard werken voor een mooie carrière, een groot sociaal leven en dan ook nog gecombineerd met sport. Hé! Vergeet je soms niet even te ontspannen? Zo nu en dan even wat kwalitatieve me-time inlassen is een must.

Het doel van YogaIbiza

Loslaten, tot rust komen en ontspanning staan bij YogaIbiza op één. De prachtige natuur en fijne sfeer op Ibiza maakt dat dit de perfecte plek is voor een yogaretreat. De retreats zijn zo ingericht dat er naast yoga veel ruimte is voor vrije tijd. Want het creëren van een relaxte sfeer waarin jij kunt relaxen, is voor YogaIbiza super belangrijk. Of je nu gaat voor een aantal relaxte dagen in een knusse finca, of lekker veel luxe, YogaIbiza heeft voor ieder wat wils.

Martine Hilverda

Martine is pro op het gebied van yoga, ontspanning, mindfulness en alles wat daarbij komt kijken. Ze werkt als holistisch coach, (kinder)yoga docent en is ook eigenaresse van de Inner Bliss Company. In de zomer van 2018 besloot zij haar krachten te bundelen met de kennis van Tommy en samen YogaIbiza op te richten.

Thomas van der Bruggen

Oprichters Tommy en Martine zijn met elkaar opgegroeid. Tommy startte een tijd geleden huishurenibiza.nl, een platform waarop je vakantiehuizen op Ibiza kunt boeken met (wanneer je wilt) een eigen chef of babysitter erbij. Kortom; Tommy heeft het nodige netwerk en de kennis in huis.

Contact gegevens

Yoga Retreats Ibiza v.o.f.

Samenwerken

Zie jij mogelijkheden voor een leuke samenwerking? Laat het ons weten!

Schrijf voor ons

Ben jij dol op bloggen? Lijkt het je leuk om eens een mooi artikel voor ons te schrijven over yoga of Ibiza? We zijn altijd op zoek naar mensen die hierover willen schrijven.

Yoga + Ibiza tips van Martine
Haar favoriete stranden, vegetarische restaurants en yoga oefeningen!
Vragen? Laat het ons weten!
YogaIbiza plaatst cookies om uw gebruiksgemak te vergroten.
Tevens gebruiken wij cookies voor advertentiedoeleinden.