Prachtige luxe villa Buena Vista op Ibiza

Ooh wat kijken wij er naar uit om in Buena Vista te verblijven. Een ruim modern huis van alle gemakken voorzien. Veel plekjes in en rondom het huis om je even terug te trekken mocht je daar behoefte aan hebben. Tijdens het retreat zullen wij hier dagelijkse yogalessen hebben. De zonsondergangen hier zijn echt “to die for”!

Genieten van je yoga retreat met alle luxe

De villa is ruim opgezet en binnenshuis is er ook genoeg ruimte voor yoga. Op Ibiza kan het een keertje regenen op Oktober en dan verplaatsen we de lessen naar binnen.

Slaapkamers tijdens het yoga retreat op Ibiza

Alle slaapkamers hebben twee enkele bedden. Deze kunnen echter ook opgemaakt worden als één tweepersoonsbed. De kamers kunnen zowel privé geboekt worden als voor 2 personen. Elke badkamer heeft de beschikking over een en-suite badkamer.

Ervaringen van yoga retreat op Ibiza

Lees de ervaringen van onze gasten

Benieuwd naar wat onze gasten vonden van onze retreats? Hieronder lees je hun ervaringen. Wij doen ons best om elke gast een bijzondere retreat ervaring te geven.

Adine

Ik heb ontzettend genoten van Martine's yogalessen, workshops en haar positieve aanwezigheid tijdens de week op Ibiza! Vooral de workshop Living from your heart - volgens mij ook direct de eerste workshop op het programma - maakte indruk. Die sloot namelijk precies aan op zaken waar ik voor mezelf meer mee wil doen; hoe kan ik bij mezelf blijven, hoe kan ik ervoor zorgen dat ik me voel zoals ik me graag wil voelen? Door daar actief mee bezig te zijn, doe je inzichten op die je zowel persoonlijk als zakelijk kunt gebruiken. Het enthousiasme van Martine is aanstekelijk en zorgt ervoor dat je nóg meer uit de lessen en workshops kunt halen.
Romy Barendse branding expert

Romy

Tijdens de lessen en workshops straalt Martine een bepaalde rust uit en een gevoel dat alles goed is. Het was een fijne ervaring om door haar begeleid te worden om meer uit je hoofd te gaan en meer te voelen. Je komt dichterbij jezelf en dat is ontzettend waardevol. Martine doet dit alles op een hele relaxte, maar nuchtere manier en absoluut niet 'zweverig'. Ik ben zeker van plan om vaker bij Martine een yogales of coachingsessie te doen!
Yoga + Ibiza tips van Martine
Haar favoriete stranden, vegetarische restaurants en yoga oefeningen!
Vragen? Laat het ons weten!
YogaIbiza plaatst cookies om uw gebruiksgemak te vergroten.
Tevens gebruiken wij cookies voor advertentiedoeleinden.