Het heerlijke buitenleven

Genieten van het buitenleven in villa Can Sky. Er is een grote tuin met verschillende chillplekjes en een heerlijk zwembad. Een prachtig uitzicht over de vallei en in de verte kun je zelfs de zee zien. Ruimte en rust vat dit huis goed samen. Ideaal dus voor de perfecte yogavakantie!

Authentieke charme met modern comfort

Can Sky heeft haar authentieke charme behouden maar gecombineerd met het nodige comfort. In en rondom het huis zijn genoeg plekjes waar je je kan terug trekken en van de rust kan genieten.

Slaapkamers

Can Sky heeft 9 slaapkamers. Alle kamers zijn geschikt voor 2 personen en een enkele voor 3. Bekijk hieronder welke kamer jou het fijnste lijkt en boek direct jouw plek voor het Sukha Blossom retreat!

Lees de ervaringen van onze gasten

Benieuwd naar wat onze gasten vonden van onze retreats? Hieronder lees je hun ervaringen. Wij doen ons best om elke gast een bijzondere retreat ervaring te geven.

Romy Barendse branding expert

Romy

Tijdens de lessen en workshops straalt Martine een bepaalde rust uit en een gevoel dat alles goed is. Het was een fijne ervaring om door haar begeleid te worden om meer uit je hoofd te gaan en meer te voelen. Je komt dichterbij jezelf en dat is ontzettend waardevol. Martine doet dit alles op een hele relaxte, maar nuchtere manier en absoluut niet 'zweverig'. Ik ben zeker van plan om vaker bij Martine een yogales of coachingsessie te doen!

Adine

Ik heb ontzettend genoten van Martine's yogalessen, workshops en haar positieve aanwezigheid tijdens de week op Ibiza! Vooral de workshop Living from your heart - volgens mij ook direct de eerste workshop op het programma - maakte indruk. Die sloot namelijk precies aan op zaken waar ik voor mezelf meer mee wil doen; hoe kan ik bij mezelf blijven, hoe kan ik ervoor zorgen dat ik me voel zoals ik me graag wil voelen? Door daar actief mee bezig te zijn, doe je inzichten op die je zowel persoonlijk als zakelijk kunt gebruiken. Het enthousiasme van Martine is aanstekelijk en zorgt ervoor dat je nóg meer uit de lessen en workshops kunt halen.
Yoga + Ibiza tips van Martine
Haar favoriete stranden, vegetarische restaurants en yoga oefeningen!
Vragen? Laat het ons weten!
YogaIbiza plaatst cookies om uw gebruiksgemak te vergroten.
Tevens gebruiken wij cookies voor advertentiedoeleinden.